Βρεφονηπιακός Σταθμός και Νηπιαγωγείο Λιλιπούπολη

🎤 Νέα

Ανακοίνωση
12 / 01 / 2017

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε οτι η προγραμματισμένη δεντροφύτευση για 18-3-2018  αναβάλλεται  λόγω καιρικών συνθηκών .

Ευχαριστούμε .                    

 

 

 

 

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ
28 / 03 / 2014

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ10:30 π.μ. ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΑ ΚΥΡΓΙΑ ΔΡΑΜΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ…

ΛΑΜΨΗ
28 / 03 / 2014

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΛΑΜΨΗ'' ΔΡΑΜΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 3,4 ΚΑΙ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ BAZAAR.

 Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΡΓΕΛΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.

 ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…