ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Λόγω της εμπειρίας μας από το  εξωτερικό και την Ελλάδα, οι δείκτες  ασφάλειας  και υγιεινής   τόσο   στον   εσωτερικό,  όσο  και   στον  εξωτερικό  χώρο,  είναι υψηλότατοι.

  • Οι κτηριακές εγκαταστάσεις πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές σε ό,τι αφορά σε δομικά υλικά και μέτρα πυρασφάλειας.

  • Τα παιδιά είναι πάντα υπό την εποπτεία παιδαγωγών τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο.

  • Ο σταθμός διαθέτει εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών και όλο το προσωπικό έχει πιστοποιημένες γνώσεις πρώτων βοηθειών (r.t.i.), προσπαθώντας και με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουμε με βεβαιότητα την ασφάλεια των παιδιών σας στα χέρια μας.

  • Ο εξωτερικός χώρος είναι καταπράσινος, πανέμορφος αλλά κυρίως ασφαλής, λόγω του χλοοτάπητα που αποτρέπει τους πιθανούς τραυματισμούς λόγω πτώσης.

  • Ένας διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος στάθμευσης διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την απρόσκοπτη προσέλευση παιδιών και ενηλίκων.

ΥΓΙΕΙΝΗ : H καθαριότητα και η υγιεινή αποτελούν πρωταρχικό μέλημα, ώστε να διασφαλιστεί ένα περιβάλλον κατάλληλο για την διαβίωση των παιδιών. Όλοι οι χώροι (αίθουσες διδασκαλίας, χώροι υγιεινής, χώροι σίτισης και εστίασης καθώς και το παιδαγωγικό υλικό) καθαρίζονται και απολυμαίνονται επιμελώς καθημερινά από μόνιμο ειδικευμένο προσωπικό. Όσον αφορά στη σίτιση, το διατροφικό πρόγραμμα/μενού στηρίζεται στην κλασική μεσογειακή διατροφή που επιλέγει η πλειοψηφία των Ελλήνων στην κουζίνα τους. Όλα τα τρόφιμα είναι α’ διαλογής, ολόφρεσκα και εξαιρετικής ποιότητας, όπως επιβάλλεται για αυτή την ηλικία. Να τονίσουμε ότι όλα τα γεύματα μαγειρεύονται καθημερινά στον χώρο μας.